Skip to main content

Behandelingen & Specialisaties

Als gediplomeerde pedicure – en lid van brancheorganisatie ProVoet – heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 


Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.
Persoonlijke voetverzorging

Heeft u last van een likdoorn, eelt of ingroeiende nagel maar misschien kunt u niet meer goed bij uw voeten door bijvoorbeeld een operatie of gewoon omdat u een dagje ouder bent geworden, geen probleem. Kom naar mij dan verzorg ik uw voeten door uw nagels te knippen en/of frezen, het eventuele eelt te verwijderen zodat u weer heerlijk verzorgde voeten heeft en weer uit de voeten kunt.

Vergoedingen

Een pedicurebehandeling kan vergoed vanuit de basisverzekering. De vergoeding is afhankelijk de ernst van uw voetproblemen, Deze vergoeding vanuit de basisverzekering krijgt u niet als u bij mij uw voeten laat behandelen omdat ik geen contracten met podotherapeuten heb. Mijn kennis en vaardigheden houd ik uiteraard up-to-date omdat ik dat erg belangrijk vind. De samenwerking met diverse podotherapeuten in mijn omgeving is goed, de keuze is aan u of u uw voeten bij mij laat behandelen om voor deze vergoeding vanuit de basisverzekering in aanmerking te komen. Er zijn ook vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende verzekering, deze kunt u wel bij uw zorgverzekering declareren als je hiervoor in aanmerking komt.