- Prijslijst

Behandelingen

  • Pedicurebehandeling    € 35,00

Producten

Puur Vera Voetencrëmes op basis van aloe vera, verkrijgbaar in 20 ml, 50 ml, 100 ml en 500 ml.:

  • Menthol
  • Neutraal
  • Verwarmend
  • Hiel
  • Kokosnoot voetenscrub
  • Antischimmel
  • Honing Kaneel
  • Ureum

Prijzen zijn opvraagbaar via email: info@voetverzorgingstephanie.nl

De producten die ik in mijn praktijk gebruik, kunt u tevens bij mij aanschaffen.De producten zijn niet in een reguliere winkel te verkrijgen. Ik zal u een persoonlijk advies geven welke producten het beste voor u geschikt zijn, zodat u zeker weet dat u deze producten daadwerkelijk gaat gebruiken.

Indien u een of meerdere producten wilt aanschaffen, kunt u dit via het contactformulier aangeven, dan krijgt u per mail reactie terug over de gang van zaken mbt betaling en levering.

Wilt u de foto's van de crèmes en de materialen voor voetverzorging zien, kijk ook eens op mijn facebookpagina, onder het knopje shoppen.

Wilt u de foto's van de pantoffels en andere modellen zien? Ga dan naar de website van Wool4Feet, www.Wool4Feet.com

Prijslijst

Keramische eeltvijl

€ 17,95


Deze keramische eeltvijl is een onmisbaar goed in de hand liggend instrument om eelt te verwijderen. De keramische eeltvijl heeft een grove en fijne kant, slijt niet en is met water schoon te maken. De pedicure en manicure producten in de CredoMed serie zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met diabetes. Doordat er een handvat aan zit, is het een perfect product voor degene die niet goed bij hun voeten kunnen.

Nagelknipper

€ 5,95


Nagelknipper 82 mm met recht knipgedeelte. Sluit perfect en is geschikt voor handen en voeten. Door het rechte knipgedeelte is de kans dat de huid beschadigd wordt door het knippen miniem. Ook te gebruiken bij Nikkel allergie.

Alpacasokken Linea

€ 15,00


ALPACASOKKEN 'LINEA' Deze comfortabele wollen sokken bestaan uit een combinatie van schapenwol en alpacawol en zijn onontbeerlijk op koele dagen. In de herfst, winter en lente reguleren de sokken de temperatuur van uw voeten optimaal! De wollen sokken passen zich aan aan de vorm van uw voeten en houden ze droog door het vocht-absorberend vermogen van de wol. Transpirerende voeten hoeven dus geen probleem meer te zijn. Daarbij gaat de wol een nare voetgeur tegen.

Pantoffel Relax

€ 65,00


Last van koude voeten? Deze pantoffels verlossen u met zekerheid van koude voeten en voelen heerlijk zacht en behaaglijk aan. Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46 en kleuren taupe en natur.